söndag 29 april 2012

Over...

Jag blir så ledsen... Sjuk igen! :( Feber och ont i halsen. Aldrig har jag varit så mycket sjuk som jag har varit den där vintern och våren. Jag som alltid har kunnat skryta med att vara så frisk. Så nu sitter man här igen med ont i kroppen, inlindad i en filt och fryser.
Har inte råd att vara sjuk mer nu heller. Det är den fjärde månaden som jag har levt på ingenting känns det som och jag börjar känna mig smått gråtfärdig för det här nu. Jag försöker fokusera på allt som är bra och allt jag har och föreställer mig det överflöd jag har i min drömvärld. Det fungerar för det mesta väldigt bra. Mitt humör har varit på topp det sista och mitt självförtroende har aldrig varit bättre. Det enda jag skulle önska mig mer än ekonomisk trygghet nu är hälsan. Jag förstår inte vad jag gör som får mig att dra till mig alla baciller!

Från och med första Juli har vi ingenstans att bo. Jag har sagt upp min lägenhet som är så anskrämligt dyr så det inte finns något skäl i världen som rättfärdigar mig att bo kvar här. Men vart vi ska bo sen vet jag inte.
Men det verkar som om vi får bo en månad i bilen för att hamna rätt i ekonomin igen.. Betala av lite skulder och så. Tur att vi har ett fantastiskt skyddsnät av underbara människor runt omkring oss. Ni som känner er som någon av de närmsta kommer antagligen få någon nattlig påhälsning under Juli månad.
Tycker jag borde känna panik över det här men jag ser faktiskt fram emot den totala friheten.
Sen vart jag kommer befinna mig och bo från Augusti och framåt är också väldigt spännande.. Det kan ju bli vad som helst! Bara fantasin sätter gränser...

Sigge har nu äntligen haft vattkoppor och han har klarat sig undan lindrigt ändå kan jag nog säga såhär i efterhand. Nu är han pigg och glad om än prickig fortfarande. Men det är gjort!
Och han har varit tapper <3







onsdag 11 april 2012

Hemligheten..

Jag kommer uppnå total lycka...

Jag tror på något som man pratar om som "Lagen om attraktion" eller "Attraktionslagen".
Den går att skriva om i all oändlighet men går i stora drag att förklara som att "Vi attraherar det som vi väljer att ägna våra känslor och tankar åt" eller "Vi får det som vi ger".
Ägnar vi våra tankar åt det vi upplever som negativt i livet och låter oss fyllas utav negativitet så kommer vi som magneter dra till oss mer sådana upplevelser som skapar negativitet eller människor som också fokuserar på det "dåliga" i livet.
Lever vi ett liv där vi väljer att se och glädjas åt det vackra och glädjefyllda i livet så kommer vi automatiskt attrahera likasinnade människor och fler saker att glädjas åt och mer av det vackra.

Jag tror även att vi med hjälp av attraktionslagen kan skapa precis den typen av tillvaro som vi vill leva i. Detta genom att föreställa sig det man vill ha och känna tillfredsställelse, som om man redan hade det man drömmer om.
Jag kommer göra mitt allra bästa för att hålla fokus på det jag vill ha i livet och jag kommer attrahera positiva människor och positiva upplevelser.

Jag har flera vänner som jag märker lägger mycket av sin energi åt att älta det som inte är bra istället för att se vad de faktiskt kan glädjas åt. Känner du dig träffad så försök tänka på detta. Fokusera på det positiva i livet så kommer de positiva delarna i livet snabbare än du tror övermanna de negativa...
Och som jag sa.. Allt du ger får du tillbaka. Ge kärlek så får du kärlek.
Motsatsen till kärlek är rädsla. Fråga dig själv om du handlar utifrån känslor av kärlek eller känslor av rädsla. Gör för vana av att fråga dig själv innan du talar eller handlar: "Handlar jag av kärlek eller av rädsla?"

Vill du läsa mer om "Attraktionslagen" så rekommenderar jag de två böckerna "The Secret" och "Kraften". Jag har skrivit om böckerna tidigt men kunskap är en färskvara och personlig utveckling har ingen ände, bara nya nivåer. Varje gång du läser en bok ser du den ur ett nytt perspektiv beroende av vart du befinner dig i din utveckling.. Därför blir de här böckerna aldrig "gamla" för mig.

Ta hand om er..

Bra där Inger!

måndag 9 april 2012

Mitt hem...

Det finns en liten grusplan utanför huset. Där kommer jag parkera min bil. På en liten grusgång går man in emot dörren som ligger runt hörnet. Det är min egen ingång... Utanför dörren står en Stor kruka med planterade fina rosa blommor i olika nyanser. När man kommer in i hallen, som är ganska liten, så finns det hängare i ek och gjutjärn. Efter hallen kommer man till ett ljust och öppet vardagsrum och i anslutning till det så ligger ett lite äldre, charmigt kök med vita luckor och vitt kakel... Fönstren i hela lägenheten är djupa.. Sådär så att man kan sitta i dem uppkrupen med en tekopp i händerna och pyjamasbyxor och raggsockor på ben och fötter... Golven är av vitmålat trä och lukten i lägenheten är varm och hemtrevlig... Två ganska små sovrum finns. Ett till mig och ett till Sigge. I vardagsrummet finns också någon form av kamin och framför den kommer det ligga en fårskinnsfäll som Kolan kommer ligga och kurra på ibland... Kolan kommer kunna vara ute och smyga runt huset eftersom lägenheten ligger i ett lugnt område på en bakgata som inte är speciellt trafikerad... Sigge kommer ha många kompisar i närheten och dom kommer enkelt kunna förflytta sig mellan varandras hem.
Va fantastiskt det känns att veta hur allt kommer bli...

"If you can see it and love it, it will be yours"