fredag 25 februari 2011

Inget för känsliga ;)

Det finns två typer av människor. De "bajsliberala" och de "bajskonservativa". Om man skulle se det ur en politisk synvinkel så tror jag att "bajskonservativa" skulle hamna på den högra sidan och de "bajsliberala" skulle hamna till vänster. Jag är "bajskonservativ"... Jag är väldigt blyg när det gäller själva företeelsen. Kan inte ens uttala ordet och då speciellt inte i verbform... Om det inte gäller barn. Vi "bajskonservativa" vill inte att det ska höras eller synas när vi gör det.. Jag personligen skulle hellre barrikadera en toa i timmar och gå ut när ingen är i närheten för att ingen ska veta att det va jag. Däremot struntar jag i hur mycket det stinker för nästa som kommer. Bara jag inte behöver ta ansvaret för det.
Sen har vi också de "bajsliberala" och ni vet säkert vilka ni är.. Ni går gärna på toa med öppen dörr. Ber oss andra att följa med in och hålla er sällskap. Berättar vitt och brett om konsistensen och hur många gånger ni vart på toa idag. Försöker få oss "bajskonservativa" att förstå att det är helt naturligt och att alla gör det..
Vem är du?
Hur kom jag nu att tänka på det här? Ja ni... Det håller jag nog för mig själv ;)
Sofia

4 kommentarer:

 1. Hahahaha, ja vet vem jag är. Du me! Hihihi! :)

  SvaraRadera
 2. Jag vet också och jag vet vem jag stängde dörren åt förut.

  SvaraRadera
 3. oj då!!! Haha vet påriktigt inte vilkendera jag är!!! Beror helt på med vem jag är.

  SvaraRadera
 4. Jag gillar bägge sorter ska ni veta.. Önskar jag vore mer liberal än jag är men jag uppskattar alla er konservativa ;)

  SvaraRadera