måndag 27 juni 2011

Hoppet är det sista...

...som överger människan. Ja det är nog så. Hur hopplöst det än känns ibland så finns det alltid en liten gnutta hopp kvar att hålla fast vid och det lilla hoppet kan vara räddningen ut ur hopplösheten.
Min pappa har alltid sagt till mig att "Om du går och funderar över något och inte vet hur du ska göra så är det lika bra att ta ett beslut. Du kommer ganska snart märka om det va ett bra beslut. Och skulle det inte va det så är det väl bara att ta ett annat beslut?" Det här låter lite knepigt på ett sätt men orkar man ta en titt på den bistra sanningen så är det just så. En riktig "vinn-vinn situation". Hoppar jag och känner att det känns bra så va det rätt. Hoppar jag och det känns fel och man går tillbaks så vet man ju det och man behöver inte fundera mer och då vann man den vissheten. Hoppar man och den andre inte vill försöka igen trots att man själv vill så va det ju rätt då också för då va det ju inte rätt ändå.
Men va jobbigt det är innan man hoppat och innan man vet om det var rätt att hoppa...

Viktigt bara att man alltid jobbar framåt! Att försöka på nytt får inte bli att gå tillbaka" utan att lära sig något och sedan gå framåt! Viktigt viktigt... (Love you Lena <3)


Sweetie... I miss you!

3 kommentarer: